Nur Ezzatul Ain
>>>> Follow | Dashboard




17 September 2011 | 16:34 | 0 commenta(s)
Boleh ke saya jawap,
Peperiksaan Percubaan SPM,
Prinsip Perakaunan,
dalam keadaan awak tetap salah kan
saya walau itu bukan salah saya?
dalam keadaan awak tak ade kt sisi
saya walau saya betul betul perlukan
AWAK !!




ahha

| 16:26 | 0 commenta(s)
Only you okay?
:')




| 16:26 | 0 commenta(s)






| 15:57 | 0 commenta(s)

Awak jangan takut yaa?
Saya akan buat yang terbaik :')






| 15:51 | 0 commenta(s)

Awak ajar saya macam mana nak senyum
Awak ajar saya macam mana nak menangis
Awak ajar saya macam mana nak ketawa
Awak ajar saya macam mana nak menghargai
Awak ajar saya ape itu sayang dan rindu
Tapi awak lupa ajar saya sesuatu,
Awak lupa ajar saya macam mana nak melupakan awak :'(





| 15:47 | 0 commenta(s)



| 15:46 | 0 commenta(s)

I just want you please 
Its enough to be friend :'(



16 September 2011 | 17:18 | 0 commenta(s)

TAK ADE APE APE xD



| 16:56 | 0 commenta(s)

Ayah kata ini;
Hidup ini bagaikan roda.
Kejap kita di atas, kejap di bawah.
Ayah kata jugak;
Hidup ini bagaikan layang-layang.
Masa kita nak naik kan, mesti ade cabaran nya.
Sebelum naik, kena lahh hati hati. 
Tengok dan cari  arah angin yang betul.
Bila dah jumpa harungi nya dengan sabar,
 kalau jatuh cuba nai kan lagi.
Jangan dengar kutukan atau hilai tawa orang lain yang nampak kita jatuh.
Jadikan ia semangat untuk terus naik.
Naik kan ia pelan pelan dan jaga tiap tingkah laku.
Bila dah naik sikit demi sikit, jangan riak. 
Teruskan usaha naik kan nyaa hinggga langit.
Jika putus talinyaa, jangan putus asa.
Bina yang baru, naik kan lagi. 
Apabila dah naik, tinggi hingga ke langit, jangan bongkak.
Usaha mesti ada untuk kekalkan kedudukan.
Bila dahh stabil di atas, atas langit, percayalahh.
Orang yang di bawah akan kagum dan 
tk kan kutuk ape ape lepas ia naik ke atas.
Termasuk orang yangg ketawa, kutuk, hina kita masa kita jatuh :)

*behave yourself, be yourself, be positive, keep smiling :)






14 September 2011 | 18:18 | 0 commenta(s)
Atas kiri; Udhaya, Danyal, Misai, Apek, Zaqy, Faiz, Alepbyno, Amal, Fitri.
Bawah kiri; Faizul, Zharep, EPUL, Jamal, CHIANG CHIN, Faraa, Ezzatul, FFatin, E-pa.

Let me introduce you,

My Special Lovers ><

Yeahh, ini kelas saya. 5AP1 a.ka. 5Fuyoo. Nak tahu ape istimewanyaa? Saya boleh cerita, tapi sedikit je la.
Persahabatan kami bermula daripada tahun 2010. Macam macam kisahh ada. Kerapatan kami membuatkan ada sahaja orangg yang salah tafsir dan iri hat. Well, ape kami kisahh. Do your own business okay? xp . Semuanya satu kapal, kecuali ade lahh satu dua kepala tk sekapal. Tapi tu tk buatkan kami benci mereka. Walau kami rapat, kami jaga batas pergaulan dan adab masing masing. Tkade lahh sampai bergambar sambil berpeluk peluk, bergurau sambil bertepuk tampar, sentuh sana sentuh sini. Aww tk baik tahu >< . Paling best kiteorgg kongsi masalah & cerita sesama. Yang paling sesentuh sekali, masa kehilangan phone Anyss tu. Ade orang curi. Sanggup budak lelaki kelas kiteorgg cari pencuri tu, slow talk itu ini. Sampailahh pencuri tu pulang balik phone Anyss. Ape lagi, menjerit huhahuhaa la Anysss. So sweet. Ahaks! Thanks semua. Nk tunjuk kan gambar kami reramai pergi sana sini buat itu ini , tapi tk sempat kot. Maaf :'( Last word, I LOVE YOU.

*jangan jadi perampas, pandang orang dengan rupa, bajet hot, hipokrit, tk sedar diri, kutuk kawan sendiri, dan lupa kawan okay korangg? Lepas sch jangan lost contact tau tau? :)

Ayat yangg selalu bunyi dalam kelas 5AP1 ;
  • Gebang
  • Seven7
  • Tiga enam
  • CHIANG
  • Lalalaa~ (menyanyi)
  • Macam bagus lahh!
  • Dan banyak lagii ><
    BYE BYE :)




    08 September 2011 | 16:52 | 0 commenta(s)

    S M I L E :)



    07 September 2011 | 18:57 | 0 commenta(s)
    Thanks 'S' , Happy tengok kau happy.
    kau dah happy, tk payah aku risau lahh.
    Thanks halau dan hina saya.
    Awak je yang betul. Semua awak yang betul :)
    BYE :)
    *yang penting 'S' bukan orang gemuk yang kt bawah ni :P
    Jangan salah faham.



    06 September 2011 | 18:00 | 0 commenta(s)
    Sekarang ni musim orang/blogger buat doodle.
    Well tkpe lahh, comel ape.
    Aku pulak tengah belajar membuat doodle.

    LOVE MY BLOG !




    | 17:57 | 0 commenta(s)

    Bila dua hati bergaduh, sama sama mahu kan kemenangan.
    Bila salah satu mahu kan kekalahan, takut ditinggalkan.
    Kalau terus berdiam takut pula makin menjadi.
    Tetapi bila dua dua terus berbalah, semua kucar kacir.
    Apa yang perlu dibuat?
    Terus berdiam? Terus berbalah? Atau mengalah?



    | 17:52 | 0 commenta(s)

    Okay, kau tiru aku pulak yaa? Dulu aku buat tu kau terasa aku tiru kau,
    kemain kau nak cakap belakang. Ni pulak sampai jelas kau tiru aku.
    Aku simpan tk cerita kt orang. 
    Haa, pasal keluarga aku yaa <3
    *angah kau jahat!

    Older Post | Newer Post









    History




    Tabung Ayinn